Hundbloggar


Här finns bloggar från både amatörer och experter – det gemensamma är att de är mycket duktiga på hundhållning, värdefull information och är populära bland läsare.

Har du just skaffat dig hund? GIllar du att läsa om andras hundar eller vill du bara fördjupa dig inom ett speciellt hundområde? Här finns bloggar från både amatörer och experter – det gemensamma är att de är mycket duktiga på hundhållning, värdefull information och är populära bland läsare.1. Henry The Colorado Dog

Bild är från bloggens hemsida www.ourwildtails.com/about-us

Henry The Colorado Dog – Träffa hunden Henry, katten Baloo och deras mänskliga vänner Cynthia och Andre. Deras historia tillsammans började när paret Cynthia och Andre adopterade Henry när han var endast 3,5 månader gammal. Hundvalpen Henry övertygade paret blixtsnabbt att adoptera honom när han tog chansen att kravla upp i knäet hos dem och lägga sig med magen upp! Paret lät honom följa med och ganska fort så blev Henry en riktigt kunnig och duktig bergshund som följde med paret på olika äventyr utomhus och på olika klättringar.

Så träffade familjen katten Baloo

Efter 2,5 år så var det dags att utöka familjen med en katt. Det var en utmaning att hitta en katt med rätt personlighet, eftersom katter vanligtvis är territoriella och inte gillar att följa med på resor. Det tog tre månader innan de träffade Baloo, som var den kattunge som sprang fram ifrån sin kull för att bli upplockad. Efter att ha lekt i ca. en timme så visste paret att katten skulle trivas i deras sällskap. Som tur fattade Balooo och Henry tycke för varandra väldigt snabbt!
Budskapet med denna blogg är att kärlek är gränslös, vilket denna mångfotade familj visar. 

Instagram: henrythecoloradodog
Facebook: henrythecoloradodog
Hemsida: www.ourwildtails.com 

Tipsa redaktionen!


Vill du ha din hundblogg här så att din hund kan nå ut till fler beundrare? Kontakta oss! Vi tipsar gärna om fler läsvärda bloggar. Det krav vi har är att det är en väl omhändertagen sida som tillför våra besökare mervärde. Det kan vara en hemsida och/eller ett instagramkonto.Redaktionen
Hundar.se